Stringing Birch

Daddys Little Girl

Bra arbetsmiljö

Det är viktigt att man mår bra på jobbet, att ha en bra arbetsmiljö betyder mer än att bara ha en ergonomisk stol att sitta i. Och det är bra att det är mer fokus på att man ska må bra på jobbet och att man ska satsa på att man har en personal som mår bra och som trivs på sitt jobb.
Ja det är verkligen bra om den ansvarige försöker att jobba för det.

Många som gör det idag

Ja det är faktiskt rätt bra idag att många tänker på det och försöker att jobba för det, så det är ju toppen. För vi vill ju alla kunna må bra på jobbet och trivas när vi är där. Och det finns fler saker som gör att vi mår bra och att vi trivs på jobbet.
Att man har en förstående chef är väldigt viktigt det hjälper otroligt mycket. Sen att man har en bra miljö att jobba i. Man har rätt utrustning och rätt arbetskläder och så vidare. Det hjälper en också att må bra på jobbet och att göra ett bra jobb. Ja det finns mycket som man kan göra och det som är bra att det inte alltid skrevs så jätte mycket för att det ska bli bra så det behöver inte kännas så tufft att nå det målet.
Ja det är bra att det finns saker att arbeta på och förbättra.
Flera företag har det bra på sina arbetsplatser och det är ju väldigt trevligt, som smarter marketing till exempel som har en fin arbetsmiljö. Ja alla mår vi bra av det så det är viktigt att vi ser till att vi har en bra arbetsmiljö på vårt jobb och om vi inte har det att vi försöker jobba för att det ska bli det. Vi kan göra mycket själva också.