Stringing Birch

Daddys Little Girl

Ta hjälp av dom som kan

Det är viktigt att man tar hjälp av dom som kan när man ska göra något, så att man slipper göra alt själv. Ja det är en viktig egenskap att vara ödmjuk och ta hjälpas dom som kan.
Det är ingen brist eller något tecken på att man inte kan jobbet, utan att man försöker att göra det så bra man bara kan och inse sina begränsningar.
På så sätt så kan allt bli så pass mycket bättre än om man försöker att göra allt själv även om man inte behärskar det man tänkt göra.

Man bör se det positiva

Det är viktigt att man försöker se det positiva i att ge andra chansen att göra det dom kan, vi kan inte kunna allt själva det är omöjligt. Dådet är ju bättre att inse det och få hjälp med det så att det blir så pass bra som möjligt än att man försöker göra allt själv men så kanske man inte får så bra resultat.
Om man till exempel behöver hjälp med att få till ett bra marknadsförings jobb och man vet med sig att det inte är ens starka sida, ja då gör ma nja bättre i att låta någon annan göra det som till exempel smarter marketing som är proffs på det.
På så sätt kommer man få ett bra resultat och man kommer att bli mindre stressad och man kan på så sätt känna sig bättre och det kommer att bli bättre. Så det är verkligen bra att ta hjälp av andra och se att man behöver inte göra allt själv, det är bra att ta hjälp av andra och att resultatet blir som man vill att det ska bli, bra och inte halv bra bara. Så ta hjälpas dom som kan och visa din ödmjukhet, det kommer man långt med. Det är viktigt.